Новини
Кримінал

Хмельничанин, який ошукував шукачів роботи за кордоном, постане перед судом

Мешканець обласного центру шукав “клієнтів” через соцмережі, виманював у них гроші, а потім “кидав” людей та не надавав їм обіцяних послуг. Слідство по справі про шахрайство закінчене, матеріали передані до суду.

Як повідомили у поліції Хмельниччини, роботу охочим до заробітків за кордоном шахрай пропонував у Німеччині. Умовою її отримання була повна оплата послуг за отримання документів щодо працевлаштування. Хмельничанин серйозно підійшов до справи та налагодив виробництво фальшивих документів, які нібито підтверджували перспективу заробітку за кордоном. Проте, після того, як гроші опинялися в кишені у шахрая, він зникав та більше не виходив на зв’язок з потерпілими.

Під час обшуку в помешканні 28-річного мешканця обласного центру виявили докази його протизаконної діяльності. Чоловікові оголошені підозри за шахрайство та підробку документів. Його подальшу долю вирішить суд.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook