Новини
Суспільство

На Хмельниччині індивідуальний номерний знак військового зберігали 497 днів

Від початку повномасштабного вторгнення, що триває вже 497 днів, замовлений індивідуальний номерний знак мешканця Хмельниччини, який став на захист країни, зберігався в одному з Сервісних центрів області. І лише сьогодні власник зміг забрати замовлення.

Дивовижну історію про очікування та перевершені очікування розповіли у пресслужбі Сервісного центру МВС у Хмельницькій області.

Військовослужбовець Богдан звернувся до Сервісного центру у Кам’янці-Подільському щодо оформлення індивідуального номерного знаку якраз напередодні вторгнення росіян в Україну. Проте забрати своє замовлення не встиг – війна перевернула все, тож уже було не до клопотів про укомплектування свого транспорту.

Військовий пройшов чимало випробувань: звільнення Київщини, Ізюму, запеклі бої на Лиманському напрямку. Потім було поранення, далі – реабілітація. Замовлення, яке його дочекалося, захисник забрал лише сьогодні.

Якщо чесно – навіть не очікував, думав, що знищили. Все ж таки стільки часу пройшло, – прокоментував Богдан.

Нагадаємо, про продовження термінів платного зберігання номерних знаків у Сервісних центрах МВС повідомили наприкінці липня минулого, 2022 року:

Автовласники, які мають номерні знаки на платному зберіганні, можуть не хвилюватись. Відлік терміну зберігання цих номерних знаків зупиняється та їх знищення поки що не проводиться. Продовжити термін їх зберігання буде можливо вже після закінчення воєнного стану.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook