Новини
Інфраструктура

З центру Хмельницького прибрали частину нав’язливої реклами

Вуличний простір у Хмельницькому продовжують звільняти від яскравої та нав’язливої реклами, яка псує обличчя міста. Подекуди площини, раніше прикриті банерами та бігбордами, виглядають не дуже привабливо, проте, на думку хмельничан, все одно стало краще, ніж було. А щоб ошляхетнити ці площини, містяни пропонують прикрашати їх, до прикладу, муралом.

Як повідомляє канал ІНФОЗЯБРА, ще наприкінці березня на позачерговій сесії Хмельницької міської ради начальник слідчого ізолятора Руслан Сухораб пообіцяв, що реклама з фасаду СІЗО зникне з 1 липня 2023 року.

Договори оренди на розміщення реклами закінчуються 30 червня. Беремо зобов’язання – з 1 липня демонтувати, – запевнив тоді посадовець.

Водночас міський голова Олександр Симчишин, за наполяганням секретаря ради Віталія Діденка, попросив керівника СІЗО почистити рекламу протягом місяця.

Із центру Хмельницького ми забрали всю рекламу, окрім СІЗО. До речі, стіна установи подекуди має кладку 1839 року, і місто готове підключитися до її ремонту, – наголосив міський голова.

Попри це, на початку місяця реклама все ще залишалася на стінах СІЗО.

Станом на 13.30 1 липня на паркані СІЗО рекламуються: комп’ютерна техніка, продаж квартир, лікування алкоголізму, послуги адвоката,повідомили ІНФОЗЯБРА.

І ось сьогодні, 7 липня, у владі повідомили, що слідчий ізолятор нарешті став вільний від рекламних площин.

Знаю, що стіна СІЗО виглядає далеко не ідеально, але точно набагато краще, ніж була. Подумаємо над тим, як покращити її вигляд, прокоментував заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук, розповідаючи про “очищення центру”.

Як видно на фото, опублікованих посадовцем, із 4-поверхівки, розташованої навскоси від СІЗО, також зняли кілька рекламних банерів, розміщених на верхніх поверхах.

Хмельничани прокоментували:

Точно набагато краще стало – відкидайте всі сумніви.) Ще б біля Секонд-Хенду очистити черги диких гамадрилів, які там регулярно з’являються після завозу товару.))

СІзо взагалі не місце в самому центрі міста, на мою думку.

А поки що, на тій стіні можна було б намалювати якісь мурали.

Ми кілька разів зверталися до Міністерства юстиції з проханням перенести даний заклад з центру міста. Розуміння, ніби, є, але місця іншого немає.

Чудово! взагалі реклами в місті має бути якомога менше, місто має бути красивим та естетичним, а не схожим на смітник чи нетрі.

Тепер все це виглядає як при совкє

стіну приведемо в порядок і буде гарно

не тільки стіну сізо, але й з фасадом цієї сталінки потрібно щось робити.

тут – ситуація складніша. Будівля належить співвласникам квартир і нерухомого майна, що є у ній….

Краще чисті стіни, аніж реклама на стіні СІЗО на кшталт “Ми допоможемо вам продати вашу квартиру”!

Побіліть хоть!

Вапна немає. Придумаємо щось інше, буде гарно.

А поки що, на тій стіні можна було б намалювати якісь мурали.

Ідея з муралами, звісно, як-то кажуть, багата, от тільки що саме хотіли б бачити на стіні СІЗО, хмельничани не пишуть.

Читайте також: Камеру для понад десятка ув’язнених у Хмельницькому СІЗО привели до міжнародних стандартів 

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook