Новини
Кримінал

На Хмельниччині судитимуть трьох осіб за незаконно викопані ставки

У Шепетівському районі два мешканця Хмельниччини разом з жителем сусідньої області постануть перед судом за незаконне створення водойм на сільськогосподарських угіддях.

Як зазначають у прокуратурі, жителі Рівного, Ізяслава та Полонного незаконно використали надані їм для ведення особистого селянського господарства земельні ділянки та без дозволу створили на них штучні водойми. Такі дії призвели до порушення структури родючого шару ґрунту та неможливості подальшого використання ділянок за цільовим призначенням.

Обвинувальні акти за фактами безгосподарського використання земель стосовно трьох зловмисників вже направлені до суду працівниками Шепетівської окружної прокуратури.

Чоловікам загрожує покарання у виді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 2 років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook