Новини
Дозвілля

Playstation анонсувала нові безкоштовні ігри у липні

Після того, як Sony у червні 2022 року оновила свій сервіс підписок, додавши одразу три рівні, традиційний Playstation Plus наче відійшов на другий план. Сьогодні він являє собою найперший з трьох рівнів підписки, проте так само залишається популярним. Проте справедливим буде зазначити, щоб якість ігор, які Sony щомісяця роздає своїм підписникам, подекуди значно нижча за очікувано, але надія на краще завжди є. Розберемо детальніше їх липневу пропозицію.

Alan Wake Remastered

Історія Алана Вейка вважається справжньою класикою Playstation. Гра вийшла ще у далекому 2010 році, а у 2021 році фанати отримали довгоочікуваний ремастер. Звісно ж графічне оформлення тепер відповідає сучасності, а на додачу розробники до основного режиму включили ще й два сюжетні доповнення, тож на проходження гри може піти до 30 годин. За характером це моторошний трилер, де гравцю знадобляться міцні нерви, щоб не загубитися у темних коридорах гри. Зазвичай ремастери викликають чимало критики у гравців, проте Alan Wake, схоже, не з тієї категорії. Все ж таки з головним завданням розробники впорались – гра дійсно стала кращою, причому не лише зовні. Виходить, немає причин, щоб не спробувати пограти в неї безкоштовно, так само як Онлайн казино Віп надає можливість грати у свої слоти без попереднього грошового внеску. 

Call of Duty: Black Ops Cold War

Титульною грою липня Sony позиціонують чергову частину Call of Duty. Гра вийшла восени 2020 року, а сюжет розповідає про події, які відбувалися між двома частинами Black Ops. За наказом президента США створено спеціальний підрозділ для знешкодження радянського шпигуна, який має вплинути на хід історії, події відбуваються на початку 80-х років минулого сторіччя. Власне гру можна умовно розділити на три режими, кожен з яких віднайде свою аудиторію:

  • Сюжетна кампанія;
  • Онлайн режим;
  • Зомбі-режим.

Головний сюжет підкуповує різноманітними локаціями та зміною ігрового процесу, проте це все та ж Call of Duty з постійною стріляниною та часткою фантастики.

Endling – Extinction is Forever

У тому, що як мінімум одна з трьох ігор у щомісячній підбірці від Sony додаються мало не для кількості, давно немає нічого нового. От і Endling на фоні двох попередніх ігор помітно поступається за оцінками гравців. З усім тим, сюжет доволі оригінальний – гравець гратиме за лисицю, що поспішає на порятунок одного зі своїх лисенят, проте окрім цього вона має дбати ще й про двох інших дітей, а на шляху їх траплятимуться різні перешкоди. Також відзначаємо дві різні розв’язки історії, що залежать від того, скільки лисенят залишиться в кінці гри.

Що ж, традиційна підбірка від Playstation у липні виглядає доволі непогано, ігри будуть доступні для підписників протягом усього місяця, а після того, як будуть додані до бібліотеки, залишаться назавжди. Ті ж, кому вибір видається замалим, можуть перейти на інший рівень підписки та отримати доступ до великої бібліотеки ігор, яка також оновлюється щомісяця, проте одразу містить найкращі проєкти.


Реклама
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook