Новини
Події

Хмельницький міський голова отримав відзнаку від Головнокомандувача ЗСУ

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний нагородив почесним нагрудним знаком «За сприяння війську» Хмельницького міського голову Олександра Симчишина.

Таку нагороду присвоюють цивільним особам, які сприяють Збройним Силам України у наближенні Перемоги; за високу громадянську свідомість, активну благодійну та волонтерську діяльність, вагомий особистий внесок у підтримку української армії, патріотизм.

Ця нагорода стала для мене справжнім сюрпризом. Від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Федоровича Залужного. Я скажу, що для мене насправді це велика честь. Фактично з 2014 для мене особисто і для всієї нашої команди є справою честі допомагати нашим військовим. Ми розуміємо, що для всіх нас це священна війна, і наш девіз “Все для фронту, все для перемоги”. Ми розуміємо, що це війна за наше існування, як українців, за наше існування, як держави. Тому максимально допомагаємо. Будучи у владі, не будучи у владі, займаючись волонтерством, використовуючи бюджетні кошти, свої, друзів, знайомих, міжнародних партнерів, – ми робимо все, аби Україна в цій війні перемогла, прокоментував Олександр Симчишин.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook