Новини
Суспільство

“Залізні” танкісти з Хмельниччини відзначили шосту річницю створення

Легендарна 3-я окрема танкова Залізна бригада відзначає шосту річницю створення. З цієї нагоди перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін відвідав військову частину, де разом з почесними гостями долучився до урочистостей.

Сьогодні найкращі слова вдячності з усього світу лунають на адресу українських військових. А героїчні бої нашої залізної бригади зі звільнення українських земель увійдуть в історію боротьби України від російського окупанта. Від імені усієї громади Хмельницької області із вдячністю низько вклоняюсь кожному з вас. Ми пишаємось вами, нашими шляхетними лицарями справедливої боротьби, – сказав Сергій Тюрін, звертаючись до бійців.

Посадовець побажав захисникам і захисницям наполегливості, міцного здоров’я, Божого захисту та найшвидшої Перемоги України.

На знак вдячності за захист нашої Батьківщини Сергій Григорович вручив почесну відзнаку ОВА «За заслуги перед Хмельниччиною» командиру військової частини, а також відзначив кращих військовослужбовців Почесними грамотами ОВА.

Під час заходу відбулося освячення бойового прапора та молебень за загиблими бійцями.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook