Новини
Кримінал

На 7 років засудили луганчанина, який через ревнощі побив мешканця Шепетівки

7 років за ґратами проведе луганчанин, який ледь не до смерті побив через ревнощі мешканця міста Шепетівка, що на Хмельниччині.

Нагадаємо, у вересні минулого року в Шепетівці під час застілля відбулась сварка між господарем квартири та гостем через ревнощі. Внаслідок побиття один з чоловіків знепритомнів. З численними травмами обличчя та переломами його госпіталізували до місцевої лікарні. Правоохоронці оперативно затримали нападника, який, як виявилось, вже мав п’ять судимостей та тричі відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури з’ясували усі обставини події та оголосили чоловікові підозру.

Розглянувши матеріали кримінального провадження, суд визнав чоловіка винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень та присудив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі, повідомляють у поліції області.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook