Новини
Кримінал

На Хмельниччині два директори відповідатимуть за ремонт каналізації з величезними збитками

Ремонт каналізаційної системи зі збитками майже пів мільйона гривень – на Хмельниччині підозрюють директора комунального підприємства та директора товариства підрядника.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру директору одного із комунальних підприємств області за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки та директору товариства підрядника – за фактами заволодіння чужим майном, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в великих розмірах та службового підроблення.

За повідомленням прокуратури, під час виконання у 2019 році робіт з технічного переоснащення каналізаційної насосної станції на суму близько 13 млн грн підрядник завищив вартість обладнання та надав директору комунального підприємства на підпис неправдиві документи. Службовець не перевірив достовірність даних та підписав акти виконаних робіт, що спричинило зайве перерахування коштів територіальної громади у сумі майже 500 тисяч грн.

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в області.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook