Новини
Інфраструктура

Польову дорогу, що веде від села до центру громади, оновлюють у Хмельницькому районі

Спільними зусиллями благодійного фонду, бізнесу та Красилівського ЖЕК виконуються роботи із підсипання польової дороги, якою користуються жителі двох сіл, щоб дістатись до центру громади. Про це повідомили у пресслужбі Красилівської міської ради.

Звернення до ТОВ «Житниця Поділля» щодо приведення до належного стану польової дороги, яка розташована в масиві земель сільськогосподарського призначення, що обробляється підприємством та активно використовуються ним в період посіву, підживлення та збору врожаю, а також слугує жителям села для скорочення шляху до Красилова, міська рада направила керівництву ТОВ ще в квітні. Допомогти впорядкувати дорогу між селами Баглайки та Западинці, яка веде до центральної траси, якою можна дістатися Красилова, погодилися і в Благодійному фонді «Ми поруч».

В результаті перемовин благодійний фонд придбав 250 тонн щебеню на загальну суму близько 55 тисяч гривень, товариство забезпечило доставку матеріалу з карʼєру до села Баглайки, а
Красилівський ЖЕК виконує роботи із грейдерування та планування дорожнього покриття.

Ми усвідомлюємо пріоритети сьогодення – це підтримка війська, але також шукаємо різні можливості та шляхи для покращення життя сільських жителів, прокоментувала рішення про ремонт дороги міська голова Красилова Ніла Островська.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook