Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому через ремонти доріг ускладнено рух транспорту

Через ремонти вулиць у Хмельницькому зміняться маршрути руху громадського транспорту. Подекуди рух транспорту на дорогах буде перекрито. Ускладнення руху триватиме кілька днів.

Як повідомили у Хмельницькій міській раді, у зв’язку з виконанням комунальним підприємством по будівництву, ремонту та експлуатації доріг ремонтних робіт з відновлення дорожнього покриття на перехресті вулиць “Петлюри – Ранкової” в місті Хмельницькому:

  • 19 липня та до 20:00 20 липня буде ускладнений рух автомобільного транспорту;
  • з 20:00 20 липня до 06:00 21 липня на вказаному перехресті рух автомобільного транспорту буде перекрито.

Через виконання робіт з відновлення дорожнього покриття на перехресті вулиць Петлюри та Ранкової з 20:00 20 липня до 06:00 21 липня буде припинено рух тролейбусних маршрутів № 15 «Вул. Староміська – Вул. Болбочана» та № 15А «Автостанція № 2 – Вул. Болбочана».

У зв’язку з виконанням комунальним підприємством по будівництву, ремонту та експлуатації доріг ремонтних робіт з відновлення дорожнього покриття на перехресті вулиць Князя Святослава Хороброго – Грушевського в м. Хмельницькому з 6:00 22 липня до 20:00 23 липня рух автомобільного транспорту буде перекрито.

Через проведення ремонтних робіт з відновлення дорожнього покриття з 06:00 22 липня до 20:00 23 липня на перехресті вулиць Князя Святослава Хороброго та Грушевського, тимчасово буде змінено рух автобусного маршруту № 30 «Озерна – Вул. Трипільська».

Автобуси цього маршруту будуть здійснювати рух через вулиці Панаса Мирного, проспект Миру, Старокостянтинівське шосе, Зарічанську, Свободи, Подільську, Кам’янецьку, Петлюри, Козацьку (здійснюють розворот на перехресті вулиць Козацької та Сіцінського), Козацьку, Петлюри, Щедріна, Петлюри, Козацьку (здійснюють розворот на перехресті вулиць Козацької та Сіцінського), Козацьку, Петлюри, Кам’янецьку, Подільську, Свободи, Зарічанську, Старокостянтинівське шосе, проспект Миру та Панаса Мирного.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook