Новини
Погода

Погода на 24 липня: на Хмельниччині знову обіцяють спеку

Прогноз на початок тижня для мешканців Хмельниччини від синоптиків маловтішний – знову обіцяють вище 30 градусів і без опадів. Це означає, що знову доведеться шукати затінку під деревами або біля фонтанів, якщо такі є по маршруту, яким ви плануєте рухатися і вони працюють, або взагалі вони є у вашому населеному пункті. Якщо ж немає, то можна підійти ближче до річки або озера (якщо такі є). Але будьте пильні біля водойм і не лізьте у воду, якщо не вмієте плавати. Не додавайте рятувальникам роботи.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 24 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 13-18 тепла, вдень 26-31° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Небо у Хмельницькому буде ясним увесь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +27, ввечері +23.

У Кам’янці-Подільському погода буде ясною, тільки ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +29, увечері +25.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +27, ввечері +23.

Якою буде погода наступного тижня – дивіться у прогнозі від каналу “Наголос

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook