Новини
Надзвичайні події

У рятувальників назвали ймовірну причину вчорашньої пожежі у ресторані в Хмельницькому (ВІДЕО)

Аби вгамувати пожежу, що сталася вчора, 22 липня, увечері у середмісті Хмельницького, надзвичайникам довелося розбирати дах готельно-ресторанного комплексу. Внаслідок пожежі люди не постраждали. А от будівлі вогонь завдав шкоди.

Нагадаємо, про пожежу у ресторані “Sobkoff” повідомили вчора хмельничани у соцмережах. Там же викладали відео з місця події. Проте, як з’ясувалося, відео хмельничан не змогло передати всього масштабу пожежі, яку довелося протягом двох годин ліквідовувати місцевим надзвичайникам.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, на місці події надзвичайники з’ясували, що вогонь швидко шириться горючими конструкціями будівлі та хазяйнує у пустотах в покрівлі. Аби приборкати займання, довелося розбирати металевий дах.

Через сильне задимлення працювати надзвичайникам довелося в засобах захисту.

Вогонь встиг поширитися на 100 квадратних метрів будівлі. На те аби його вгамувати, рятувальники витратили 45 хвилин, а щоб остаточно загасити полум’я – ще понад годин. Загалом роботи з гасіння пожежі закінчили о 19.05.

На місці пожежі працювали 27 надзвичайників на 9 одиницях спецтранспорту.

Ймовірною причиною займання попередньо назвали коротке замикання електромережі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook