Новини
Погода

Погода на 25 липня: спеку у понад 30 градусів прогнозують на Хмельниччині

Ще один спекотний день очікує на мешканців Хмельниччини завтра, у вівторок. Нічого дивного, звісно, літо є літо, а його середина і має бути спекотно. Опади, які б охолодили повітря, синоптики також обіцяють, причому різноманітні: і дощ, і грозу.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 25 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південно-західний 5-10 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 15-20 тепла, вдень 27-32° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Ввечері очікується дощ. Температура повітря вночі +18, вдень +29, ввечері +23.

У Кам’янці-Подільському сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ. Температура повітря вночі +19, вдень +31, увечері +22.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою. Температура повітря вночі +18, вдень +28, ввечері +23.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook