Новини
Офіційно

З відновленням електропостачання критично важливих об’єктів Хмельниччині може допомогти турецька компанія

Керівництво Хмельницької області зустрілося з представниками компанії Trafo Servis. До Хмельницького завітали власник компанії Алі Озчелик та помічник директора по технічному обладнанню Фірат Атеш. Спілкувалися з гостями перший заступник начальника ОВА Cергій Тюрін, заступник начальника ОВА Сергій Ткачук, виконувач обов’язків генерального директора АТ «Хмельницькобленерго» Олег Козачук та керівники окремих структурних підрозділів ОВА.

Під час розмови обговорили питання щодо співпраці у сфері енергетики, у тому числі відновлення та будівництва нових енергетичних об’єктів, ремонт застарілих електромереж тощо. Представники турецької компанії розповіли, що готові надати будь-яку допомогу в питаннях електрифікації та підтримки енергетичної незалежності та безпеки України, зокрема й Хмельниччини.

Йдеться про обслуговування електричних мереж та об’єктів, постачання трансформаторів та систем передачі та розподілу, відновлення електропостачання на критично важливих об’єктах тощо. На цьому етапі спілкування представники компанії Trafo Servis цікавилися потребами нашого регіону, аби перейти до реалізації практичних кроків, – йдеться у повідомленні пресслужби Хмельницької ОВА.

Сергій Тюрін подякував за представлену презентацію можливостей компанії, а також за підтримку та увагу до Хмельниччини.

Енергетична сфера та безпека країни наразі є вкрай актуальною. Тому розуміючи ваш досвід, потужності та можливості ми підготуємо деталізоване звернення з урахуванням потреб області і в ході подальших перемовин проінформуємо про алгоритм реалізації нашої співпраці, – зазначив посадовець.


PR
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook