Новини
Надзвичайні події

Надзвичайники продовжують ліквідовувати наслідки буревію на Хмельниччині (ФОТО)

Другий день поспіль надзвичайники Хмельниччини працюють над ліквідацією наслідків негоди, яка завдала суттєвої шкоди мешканцям низки громад на території області. У зоні уваги рятувальників з останнього – школа, приватний будинок та автодороги.

Нагадаємо, найбільше шкоди негода завдала мешканцям громад на півдні Хмельниччини. Як повідомили у ГУ ДСНС області, від буревію сильно постраждали мешканці Закупненської та Чемеровецької тергромад. Вітер пошкодив приватні будинки, заклади освіти, потрощив чимало дерев.

До кінця дня вчора, 26 липня, працівники ДСНС завершили відновлювати покрівлю школи у селі Гусятин. Також розчистили автошляхи місцевого та регіонального значення, на яких повалені дерева створили штучні перешкоди для водіїв.

У селі Закупне вітер повалив дерева на один з будинків та паркан. Прибрати їх також допомогли рятувальники.

Також у соцмережах показали наслідки буревію у Кам’янці-Подільському, де у дворі багатоповерхівки величезне і, схоже, трухляве зсередини дерево вітер вивернув з коренем та повалив на землю. Сподіваємося, ніхто не постраждав.

Наслідки нічної негоди! Дерево впало прямо посеред дворів у Кам’янці, прокоментували фото у спільноті Труха. Хмельницький.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook