Новини
Події

Про вибухівку, пожежі та безпеку розповіли рятувальники дітям у Хмельницькому просто неба (ФОТО)

Відкрита локація на березі Південного Бугу, свіже повітря та безцінна наука для дітей та дорослих – так цікаво та з користю проводили час учора містяни та рятувальники Хмельницького.

Надзвичайники розповідали про загрозу від вибухівки, яку можуть замаскувати; про підгоряння їжі, хвилини до трагедії та чому не можна гасити водою розжарену сковорідку; як протидіяти короткому замкненню електромережі, щоб будинок не вигорів до цурки, та не менш важливе – чому вогнегасник має стати частиною обов’язкового інтер’єру у квартирі та будинку.

Феєрично, легко, цікаво про це розповіли рятувальники для вдячних слухачів – дошкільнят, школярів та їхніх батьків – хмельничан. Крім того, вогнеборці познайомили дітвору з професійною технікою та обладнанням рятувальників.

Ініціатори заходу – хмельницькі волонтери, які вірять, що кожна дитина заслуговує на безпечне життя та майбутнє. Урок безпеки провели у Молодіжному парку, тому усі охочі змогли доєднатися до цікавої освіти.

ДСНС звертається до жителів Хмельницької області: живіть безпечно, адже в багатьох ситуація саме ваша обізнаність є запорукою запобігання біді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook