Новини
Погода

Погода на 30 липня: на Хмельниччині знову обіцяють грозу

Синоптики продовжують лякати мешканців Хмельницької області грозами, проте здебільшого ці прогнози не справджуються. Але це не означає, що до грози не треба бути готовими. Тим паче у вихідний, коли саме час погуляти та відпочити. Отож краще мати завжди при собі парасольку або дощовик, аби зустріти природні катаклізми, як то кажуть, у всеозброєнні.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 30 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, невеликий короткочасний дощ. Вдень місцями гроза. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 24-29° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Увечері йтиме дощ. Температура повітря вночі +16, вдень +26, ввечері +20.

Вже вранці небо у Кам’янці-Подільському затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Ввечері очікується дощ. Температура повітря вночі +18, вдень +28, увечері +21.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень очікується дощ із грозою, ввечері – дощ. Температура повітря вночі +16, вдень +25, ввечері +21.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook