Новини
Кримінал

Злісний порушник ПДР може сісти за ґрати на Хмельниччині

Суд заборонив 39-річному жителю Миколаївської області спочатку 3, а потім 10 років сідати за кермо. Та чоловік продовжував їздити попри рішення суду. Відтак — заробив кримінальне провадження.

У Волочиську працівники поліції зупинили за порушення ПДР автомобіль. Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що водія було позбавлено права керування транспортними засобами.

Ще у 2019 році вироком Миколаївського суду за вчинення ДТП, що спричинила потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, підозрюваному було призначено покарання у вигляді іспитового строку тривалістю 3 роки з позбавленням права керування транспортними засобами на такий же строк. Та злісного порушника це не зупинило, і він продовжив порушувати ПДР. Тож у 2020 році суд позбавив його права керування ще на 10 років.

Однак, відсутність водійського посвідчення не стала на заваді підозрюваному. Попри рішення суду, чоловік продовжував керувати автомобілем. Поліцейські відкрили кримінальне провадження.
Слідчі відділу поліції № 2 (м. Волочиськ) за процесуального керівництва прокуратури оголосили правопорушнику підозру за невиконання судового рішення. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — позбавлення волі на строк до трьох років. повідомили у поліції Хмельниччини.

Читайте також: ДТП у Хмельницькому: водій врізався у магазин та намагався втекти

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook