Новини
Погода

Погода на 31 липня: короткочасний дощ обіцяють на Хмельниччині

Початок тижня, він же – останній день середнього місяця літа на Хмельниччині буде різноманітним. Синоптики обіцяють і дощі, і грозу, і прохолодну ніч, і спекотний день. Загалом, наступний тиждень весь буде сонячним, тож, якщо вам було мало сонця цього літа, можете насолодитися ним досхочу.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 31 липня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, очікується короткочасний дощ. Місцями грози. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 21-26° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Уночі піде дрібний дощ, який вранці посилиться. Удень на деякий час він припиниться, а ввечері може піти знову, щоправда, вже слабше. Температура повітря вночі +17, вдень +23, ввечері +20.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Нічний дрібний дощ вранці може посилитися. У середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора вони відновляться, щоправда, з меншою інтенсивністю. Температура повітря вночі +18, вдень +23, увечері +21.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі +16, вдень +25, ввечері +21.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook