Новини
Погода

Погода на 4 серпня: на Хмельниччині прогнозують 34 градуси вдень

Попри те, що літо йде на спад і має ставати прохолодніше, повітря на Хмельниччині навпаки стає дедалі спекотнішим. Зокрема, на завтра синоптики прогнозують мешканцям області ще жаркішу погоду, ніж напередодні. Причому увечері буде не менш спекотно, ніж вдень. А от опадів знову не передбачається.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 4 серпня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 3-8 м/с. Температура повітря: вночі 15-20° тепла, вдень 29-34° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура повітря вночі +20, вдень +31, ввечері +27.

У Кам’янці-Подільському ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів. Температура повітря вночі +20, вдень +33, увечері +29.

Попри похмурий досвітній час, у Шепетівці з самого ранку на небі не залишатиметься жодної хмарки, та до кінця дня погода буде ясною. Без опадів. Температура повітря вночі +19, вдень +35, ввечері +25.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook