Новини
Події

Проблеми місцевих мешканців та ВПО обговорили в одній з громад на Хмельниччині

З мешканцями Деражнянської громади зустрівся Сергій Мандзій, щоб обговорити проблеми місцевих жителів та переміщених осіб.

Виплати для ВПО, відновлення будинків внаслідок обстрілів та законодавчі зміни були обговорені під час зустрічі з головою Хмельницької обласної організації політичної партії “Слуга Народу”, нардепа Сергія Мандзія та жителями громади у місті Деражня.

Мандзій зустріч з громадою

Сергій Мандзій розповів про діяльність Верховної Ради України та роботу депутатів “Слуги Народу” на місцях, зокрема було анонсовано розгляд дисциплінарних заходів, щодо депутатів, які не відвідують сесії рад та не долучаються до розвитку громад від політичної партії “Слуга Народу”.

Сергій Мандзій

Під час такої важкої ситуації в країні усі ми об’єднались навколо ідеї відстоювання наших державних інтересів, тому на сьогодні, як ніколи раніше важлива наша єдність та робота на Перемогу! – зазначив голова Хмельницької обласної організації політичної партії “Слуга Народу” Сергій Мандзій.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook