Новини
Надзвичайні події

Наслідки негоди на Хмельниччині показали у рятувальників (ФОТО)

Спека, що особливо лютувала на Хмельниччині вчора, 6 серпня, завдала клопоту не лише мешканцям області, а й надзвичайникам, яким довелося не лише ліквідовувати пожежі, розчищати від повалених дерев дороги, а й рятувати людей.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, найгарячіше було у Хмельницькому та Шепетівському районах.

У спекотну пору ліквідовувати пожежі довелося у Шепетівці, де зайнялася господарча споруда. Вогонь знищив покриття будівлі. Ймовірно, причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

У селі Пархомівці Хмельницького району на відкритій території горіло сміття.

Ще одну пожежу на полі, де горіла стерня, ліквідовували надзвичайники у селі Більчин на Шепетівщині.

У селі Пилипи-Олександрівські горіла господарча споруда. У пожежі згоріло пів тонни кормів для худоби. Також вогонь пошкодив покрівлю будівлі. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Довелося надзвичайникам у цей спекотний день також рятувати людей. У Дунаївцях їх покликали на допомогу у квартиру, де опинилася замкненою літня жінка з інвалідністю. Сама вона не могла впоратися із замком у дверях, тож відчиняти їх довелося надзвичайникам.

У Хмельницькому буревій повалив дерево на проїжджу частину – рятувальникам довелося розкряжувати його та прибирати з дороги. Також вітер пошкодив рекламний щит на електроопорі. Знімали його задля безпеки перехожих також рятувальники.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook