Новини
Бізнес

Топ-3 духових шаф в стилі ретро: рейтинг 2023

Ніша ретродуховок в Україні має значний попит — загалом в ній представлено понад 90 моделей духових шаф. Експерти E-Katalog розкажуть про найпопулярніші серед них.

Pyramida F 68 M IV Rustico

Функціональна та недорога духовка в стилі ретро від українського бренду Pyramida представлена у двох кольорах: чорному та «слонова кістка». Вона являє собою модель середнього рівня з невеликим об’ємом (56 л), широким діапазоном робочих температур (від 60 °C до 250 °C) та енергоефективністю класу А.

Pyramida F 68 M IV Rustico пропонує 6 режимів роботи, серед яких є гриль та конвекція. Передбачений і класичний термостат, який допомагає підтримувати температуру нагріву на одному рівні. Вибрати необхідну програму можна за допомогою одного з трьох поворотних перемикачів (два інші встановлюють температуру та час приготування). Напрямні дек ґратчасті, а очищення внутрішньої поверхні шафи Pyramida відбувається лише вручну.

За даними EK.ua, ціна духової шафи Pyramida F 68 M IV Rustico в інтернет-магазинах коливається в діапазоні від 9 300 до 11 600 грн.

Gorenje Classico BOS 67372 CLI

Духова шафа з яскраво вираженим ретродизайном: аналоговим таймером, виконаним у формі механічного годинника, бронзовими перемикачами та ручкою, а також дверцятами, стилізованими під класичну піч. Модель оснащена місткою робочою камерою на 77 л та здатна підтримувати температуру в діапазоні від 30 °C до 300 °C. Режим самоочищення AquaClean забезпечує просте видалення найстійкіших забруднень.

Серед 10 програм присутні режими парового приготування, гриля, конвекції та розморожування. Також Classico BOS 67372 CLI пропонує функцію багаторівневого приготування: вона дозволяє готувати різнорідні страви одночасно, що робить процес термообробки максимально ефективним і при цьому дуже економічним. 3-шаровий склопакет не дозволяє дверцятам нагріватися до високих температур, а телескопічні напрямні забезпечать плавний виїзд деко з шафи.

Ціна в інтернет-магазинах — від 14 500 до 22 000 грн.

Kaiser EH 6726 AD

Вишукана духова шафа з елегантною дверною ручкою з екошкіри Art Deco та металевим оздобленням «античне золото», прикрашеного опуклими гербами Kaiser. Внутрішня камера має об’єм 70 л, вона покрита гіпоалергенною емаллю з додатковим антибактеріальним шаром. Сенсорна панель та великий LED-дисплей з підсвічуванням та функцією блокування від дітей забезпечують швидке та зручне управління духовкою.

Кільцеві радіатори та високоефективні вентилятори забезпечують рівномірний розподіл гарячого повітря по всім внутрішнім зонам шафи. Загалом вона пропонує 11 режимів роботи, в тому числі гриль, конвекцію з нагрівом та автоматичне розморожування.

Ціна в інтернет-магазинах — від 41 700 до 45 300 грн.

Примітка: приведені в статті розцінки на духові шафи актуальні станом на початок серпня 2023 року. Портал E-Katalog (ek.ua) допоможе порівняти свіжі цінові пропозиції інтернет-магазинів на будь-яку техніку.


Реклама
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook