Новини
ДТП

На Хмельниччині за добу сталися три ДТП, з них дві – з вантажівками (ВІДЕО)

За добу рятувальники Хмельниччини тричі виїздили на місця автопригод, аби убезпечити учасників дорожнього руху від надзвичайних ситуацій. Учасниками двох ДТП були вантажні автомобілі.

На автошляху, відомому серед подолян, як “Тещин язик“, а саме на трасі Н03 “Житомир – Чернівці”, у ДТП потрапила вантажівка MAN. Подробиці ДТП у надзвичайників не повідомляють, зазначили лише, що з дороги довелося змивати паливно-мастильні матеріали.

У Шепетівці зіткнулися легковики Skoda та Ford. Тут також знадобилася допомога надзвичайників, оскільки одне з авто внаслідок зіткнення почало диміти. Рятувальники від’єднали акумуляторні батареї, щоб не допустити замикання електропроводки та загоряння автівок.

Ще одна ДТП з перекиданням вантажівки сталася у Хмельницькому на вулиці Західно-Окружній. За допомогою автокрана надзвичайники поставили DAF на колеса та відбуксирували його на узбіччя дороги.

Читайте також: У Хмельницькому посеред дороги загорівся автомобіль

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook