Новини
Кримінал

Хмельничанку судитимуть за збут наркотиків

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Хмельницького скеровано до суду обвинувальний акт відносно 38 – річної хмельничанки, яка незаконно придбала та зберігала з метою збуту психотропну речовину у великих та особливо великих розмірах (ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 307 КК України).

Обвинувачена з метою власної наживи купувала особливо небезпечну психотропну речовину – PVP, яку розфасовувала в згортки та збувала їх методом «закладок» у м. Хмельницькому, а місцезнаходження пересилала в телеграм-канал.

Правоохоронці затримали зловмисницю в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили понад 60 згортків загальною масою близько 30 г забороненої речовини.  

Жінка перебувала на іспитовому терміні за зберігання наркотиків. Зараз їй загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна і це вже її 9 судимість.

Досудове розслідування здійснювалося слідчим відділом Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області, повідомили в Окружній прокуратурі міста Хмельницького

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook