Новини
Погода

Погода на 11 серпня: дощі та грози прогнозують на Хмельниччині

Кінець робочого тижня на Хмельниччині обіцяє бути дощовим та похмурим. Синоптики також прогнозують незначне підвищення температури, яке протримається найближчі три дні, а потім знову стане спекотно.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 11 серпня, на Хмельниччині очікується Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, вдень місцями грози. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 21-26° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ясна погода протримається у Хмельницькому зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі +13, вдень +23, ввечері +17.

Вдень у Кам’янці-Подільському очікується хмарність, попри те, що ранок та вечір обіцяють бути ясними. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +15, вдень +23, увечері +19.

Ввечері небо у Шепетівці затягнеться хмарами, попри те, що з самого ранку буде триматися ясна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +23, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook