Новини
Суспільство

Volia – надійний Інтернет-провайдер в Хмельницькому

Інтернет надійно увійшов в життя майже кожної людини, особливо молоді. Неможливо уявити навчання та більшість професій без цього інструменту. Крім того, завдяки всесвітній мережі кожен має доступ до купи корисної інформації, цікавого контенту та зв’язку з близькими, що зараз далеко. Тому вибір провайдера — це непроста справа, адже саме від нього залежить швидкість та якість підключення. 

Volia пропонує домашній Інтернет Хмельницький за вигідними тарифами. Ми використовуємо сучасні технології, що дозволяють ефективно передавати дані, маємо високий рівень захисту та багато зручних додаткових опцій. Про це і поговоримо більш детально.

Переваги підключення Інтернету від Volia

Воля працює в 34 містах України та стала надійним провідником у світ високошвидкісного Інтернету для тисяч абонентів. Головні наші переваги це:

  1. Висока швидкість передачі даних та стабільне підключення. Вони можливі завдяки використанню технології Ethernet. Також для абонентів доступна функція «Гіпершвидкість», що знадобиться, якщо треба завантажити дуже об’ємний файл. Послуга дозволяє підвищити швидкість передачі даних до максимально можливої на певний проміжок часу.
  2. Індивідуальний підхід та можливість обрати необхідні опції. Volia пропонує багато тарифних планів, що містять різні додаткові функції. клієнт може обрати саме ті, що йому необхідні та не переплачувати за опції, якими він не користується. Керувати своїм тарифом можна на порталі абонента «Мій кабінет». Самостійно змінюйте тариф, підключайте або відключайте додаткові послуги всього за кілька кліків.
  3. Надійність та стабільна робота. Volia надає якісне підключення до мережі незалежно від вашого географічного розташування — і в центрі міста, і в найбільш віддаленій околиці швидкість передачі даних та якість сигналу буде незмінна. На роботу Інтернету не впливають погодні фактори.
  4. Захист техніки та особистих даних абонентів. Volia співпрацює з компанією ESET — світовим лідером з розробки антивірусного ПЗ. Вони гарантують захист підключених пристроїв (смартфонів, комп’ютерів, смарт-ТБ та планшетів) від вірусів, шпигунських програм. Вони блокують потенційно небезпечні інтернет-ресурси, а також надають функцію «Батьківський контроль», щоб діти могли безпечно користуватись технікою.

Крім того, Volia надає не тільки доступ до Інтернету, а й до інтерактивного телебачення та власного онлайн кінотеатру Cine+. Про все це можна більш детально дізнатись на офіційному сайті провайдера.

Як стати клієнтом Volia?

Щоб долучитись до мережі Volia, потрібно залишити заявку на сайті. Спочатку виберіть ваше місто та ознайомтесь з пропозиціями, що доступні для цієї локації. 

Виберіть тарифний план відповідно до ваших потреб та натисніть кнопку «Підключити». Після цього відкриється коротка електронна форма. Туди треба ввести своє ім’я, населений пункт, актуальні номер мобільного. Натисніть «Надіслати» та очікуйте на дзвінок оператора. 

Наш спеціаліст зв’яжеться з вами для консультації та уточнення даних. Разом ви оберете звучний день та час для візиту майстра. Він підключить Інтернет та налаштує необхідну техніку.


Реклама
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook