Новини
Інфраструктура

З початку року “Хмельницькгаз” попередив понад 17 тисяч аварійних ситуацій у споживачів

Аварійна служба екстреного реагування 104 за сім місяців року понад 17,5 тисячі разів виїздила на виклики споживачів газу Хмельниччини, аби локалізувати та ліквідувати аварійні ситуації при користуванні газом в побуті.

Прикро та небезпечно, що понад 90% аварійних ситуацій – це витоки газу на газових приладах та внутрішніх мережах, а також несправність обладнання. Причина – безвідповідальність користувачів  та відсутність обов’язкового технічного обслуговування.

АТ «Хмельницькгаз» закликає клієнтів не зволікати та вчасно подбати про технічне обслуговування газових мереж і приладів, аби не допустити аварій та нещасних випадків. Вкрай важливо замовити ТО (технічне обслуговування) перед початком опалювального періоду.  

Шановні споживачі газу!

Не нехтуйте правилами безпеки та забезпечте професійний кваліфікований контроль за внутрішніми газовими мережами та приладами, димо-вентиляційною системою.

Де замовити послугу з ТО?

Якщо серед спеціалізованих компаній ви обрали “Хмельницькгаз”, то для заключення договору – звертайтеся до ваших 104 Клієнтських просторів за місцем проживання. У Хмельницькому – по вул. Подільській, 109 або за тел. (067) 01 14 104. 

Нагадаємо, що відповідно до чинного законодавства, відповідальність за стан внутрішніх газових мереж, газового обладнання у приватних будинках і квартирах, їх технічне обслуговування, несуть власники та балансоутримувачі.

При укладанні договору на проведення ТО з газорозподільною компанією АТ “Хмельницькгаз”, клієнт гарантовано отримує:

  • обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від вводу до будинку (квартири) до газового приладу,
  • приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів,
  • огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні і внутрішні конструкції будинку,
  • перевірку працездатності і змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах,
  • усунення витоків на муфтових з’єднаннях та ін.

“Хмельницькгаз” відповідає усім зазначеним критеріям і нарівні з іншими компаніями також пропонує свої послуги з проведення технічного обслуговування. Окрім того, має близько 70 років практичного досвіду, кваліфікованих спеціалістів та відповідне технічне забезпечення.

Дякуємо споживачам за довіру, адже безпека – першочергово,  особливо в умовах війни.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook