Новини
Події

Чотирнадцятеро хмельничан отримали нагороди та премії міського голови

Третій рік поспіль День молоді в Україні відзначають 12 серпня. Напередодні свята чотирнадцятеро хмельничан отримали нагороди та премії міського голови. Це найактивніші учасники учнівського та студентського самоврядування, Молодіжної ради та волонтерських організацій.

Премії розміром у 5 тисяч гривень вручив найактивнішим міський голова Хмельницького. Він зазначив, що кандидатів висували громадські організації, представники молодіжного самоврядування тощо. Відбір проводила спеціальна комісія.

Голова Міжнародної ради Хмельницького Андрій Ткаченко зазначає, що премії отримали представники активної молоді в різних сферах суспільного життя: національно-патріотичного виховання, молодіжного руху, розбудови наукової сфери, в тому числі – керівники студентського самоврядування, учнівська молодь та працююча молодь, яка також робить багато добрих справ для розвитку міста.

Премію за розвиток руху пластунів у громаді та області отримав Олександр Процун.

Протягом 2022-2023 років ми відкрили молодіжний простір під назвою “Пластова домівка”. У зв’язку з цим активніше почали діяти наявні пластові гуртки та створилися нові. Провели кілька великих заходів – крайових таборів. Молодь є рушійною силою багатьох історичних подій. Вона приречена рухати суспільство вперед, – каже Олександр.

Також грамоти та подарунки отримали молоді люди, які роблять вагомий внесок у життя міста.

Олександр Симчишин обіцяє наступного року збільшити кількість номінантів до 20-ти, а також розмір самої премії, щоб стимулювати молодь проявляти активність.

Детальніше дивіться у сюжеті МТРК “Місто”

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook