Новини
Інфраструктура

На 5 днів без газу залишиться частина хмельничан

Наступного тижня впродовж п’яти днів споживачі газу, що проживають на вулиці Соборній, 14/2, у Хмельницькому залишаться без газопостачання у зв’язку з ремонтними роботами.

З 14 по 18 серпня 2023 року АТ “Хмельницькгаз” проведе монтажні роботи та перевірить на щільність внутрішньобудинкову систему газопроводів за даною адресою, повідомили газовики.

Громадян просять на момент пуску газу забезпечити 100% доступ працівників АТ “Хмельницькгаз” до газових приладів для проведення обов’язкових робіт по перевірці на щільність систем газопостачання.

Будьте пильними! Задля уникнення непорозумінь — вимагайте посвідчення співробітника АТ “Хмельницькгаз”, завірене печаткою. Звертаємо вашу увагу, що дані роботи по модернізації першочергових об’єктів критично важливої інфраструктури, проводяться виключно для забезпечення належного безпечного технічного стану газорозподільних мереж та безперебійного розподілу природного газу споживачам. Перепрошуємо за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння!йдеться в повідомленні.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook