Новини
Погода

Погода на 13 серпня: спека повертається на Хмельниччину

За прогнозами синоптиків неділя на Хмельниччині буде доволі спекотною, особливо в обідній час. Однак, варто зазначити, що ночі стають дедалі холоднішими, тому виходячи з дому рано вранці, не зайвим буде накинути щось із додаткового одягу.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 13 серпня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер західний 3-8 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 23-28° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмари, які з’являться у Хмельницькому вдень, протримаються недовго – ввечері очікується ясна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +26, ввечері +21.

У Кам’янці-Подільському хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +26, увечері +24.

У Шепетівці ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів. Температура повітря вночі +12, вдень +26, ввечері +21.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook