Новини
Офіційно

Гуманітарний штаб Хмельницької облради отримав черговий вантаж від благодійників

В рамках угоди з кількома благодійними організаціями зі Сполучених Штатів Америки до гуманітарного штабу Хмельницької обласної ради продовжують надходити вантажі, призначені для поліпшення життя внутрішньо переміщених осіб, які мешкають на Хмельниччині.

Днями до Центру видачі гуманітарної допомоги облради було доставлено 50 одно-, півтора- та двоспальних матраців. Матраци отримали родини внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок російської агресії та наразі проживають на Хмельниччині. Допомогу видавали за наявності довідки ВПО.

За словами переселенців, така підтримка їм вкрай потрібна, оскільки люди залишилися без елементарних побутових речей.

Допомога від американської компанії «Malouf» надійшла не вперше. наразі понад півтори сотні переселенців вже отримали матраци, надіслані благодійниками.

З доставкою матраців допомагали логістична компанія «GEM Logistics» (м.Київ), американський благодійний фонд August Mission, благодійні організації «AspenAid» та «PilotsHelpUkraine».

Як повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради, залучення такої допомоги вдалося обговорити під час перебування Торгової делегації штату Юта (США) у травні цього року на Хмельниччині. Ці домовленості є результатом робочої поїздки голови обласної ради Віолети Лабазюк до штату Юта минулого року.


PR
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook