Новини
Погода

Погода на 17 серпня: ще один спекотний день прогнозують на Хмельниччині

Погода на четвер мешканців Хмельниччини не здивує. Синоптики стабільно прогнозують спекотну добу. Опадів теж поки не передбачають. Тому залишається лише сповна насолоджуватись останнім місяцем літа.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 17 серпня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 15-20° тепла, вдень 27-32° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вдень у Хмельницькому очікується хмарність, незважаючи на те, що ранок та вечір обіцяють бути ясними. Без опадів. Температура повітря вночі +19, вдень +30 ввечері +24.

Увесь день у Кам’янці-Подільському небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вночі +19, вдень +31, увечері +26.

У Шепетівці увесь день небо буде ясним, але ввечері, можливо, погода зміниться на хмарну. Без опадів. Температура повітря вночі +19, вдень +30, ввечері +24.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook