Новини
ДТП

У центрі Хмельницького легковик перекинувся догори колесами (ВІДЕО)

Про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на перехресті вулиць Подільська та Кам’янецька повідомили вчора увечері у соцмережах. На місці події, крім поліції, були дві карети “швидкої” допомоги.

Ревіння моторів та вереск гальм чи не щовечора – звична картина для Хмельницького. Попри війну, дехто з водіїв не хоче відмовлятися від улюбленої забавки – втопити педаль газу глибше та газувати, не переймаючись на людей, які в цей час, можливо, вже відпочивають.

Перехрестя Кам’янецької та Подільської – одне з місць, де хмельницькі так звані “дрифтери” (хоч справжнім дрифтом там і не пахне звісно) люблять влаштувати небезпечні перегони. Принаймні, так було до війни. Але не виключено, що дехто продовжує уявляти себе “шумахером” і досі. Іноді такі експерименти закінчуються не дуже добре. І, що найгірше, в результаті таких перегонів по місту працівники екстрених служб відволікаються на недбалих водіїв, замість поспішати туди, де їхня допомога може бути більш потрібна.

Авто догори дригом біля Либідь Плази! Оце нічка. Причини аварії та подробиці щодо постраждалих з’ясовуються. Повідомляють, що один з водіїв втік, – прокоментували ДТП у спільноті Труха. Хмельницький

Хмельничани прокоментували відео:

Менше треба літати!
Дівчина за кермом хонди винна в дтп
Тіп за кермом був під чимось втік з місця ДТП пасажирка топить, що то вона була за кермом
Живу в центрі, щоночі такий рев стоїть,ніби міги літають. Куди спішать, на той світ??? Вот і доїздився хтось
В них дріфт не по плану пішов

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook