Новини
Суспільство

Артисти Хмельницької філармонії отримали в подарунок від благодійників мікроавтобус

Вже понад рік через відсутність належного транспорту артисти Хмельницької обласної філармонії були вкрай обмежені в переїздах, оскільки з початком війни автобус філармонії був переданий на потреби ЗСУ. Тепер же, завдяки допомозі добрих друзів зі Швейцарії, вони стануть ближчими до свого глядача. Днями від швейцарців надійшов дуже важливий подарунок – комфортний мікроавтобус Citroen Jumper на 15 посадкових місць.

Про це повідомили в обласній раді.

Таким чином, відтепер знову артисти матимуть змогу частіше виїжджати з концертами в територіальні громади області та тішити глядачів своєю творчістю. Благодійники вже неодноразово підтримували як безпосередньо колектив обласного комунального закладу культури, так і мешканців області та вимушених переселенців, що постраждали від війни.

Щиро дякуємо Mathias Bachmann, Marco Müller, Otto Sorg, Raphael Meier та музикантам United Bands and Friends for Ukraine, завдяки яким це стало можливим, за співпрацю та постійну підтримку. Радує, що митців об’єднує не лише мистецтво, а й справжня дружба, – дякує колектив філармонії своїм швейцарським друзям.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook