Новини
Суспільство

Нічна атака на Хмельниччину: сотні пошкоджених будинків (ФОТО)

Раніше в ОВА вже озвучили перші наслідки нічної атаки ворога на Хмельниччину. За попередньою інформацією відомо про щонайменше 8 поранених осіб, 30 пошкоджених вибуховою хвилею будинків у селах Хмельницького району, вибиті вікна і двері. Нещодавно Перший заступник очільника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін надав оновлену інформацію за поточними результатами обстежень населених пунктів.

Результати нічної атаки. Мова йде про сотні пошкоджених будинків, школи, комунальні заклади. Інформація постійно уточнюється. Зараз на місцях працюють комісії, створені в тергромадах, які обстежують і фіксують наслідки нічного ворожого нападу. Розгорнуті пункти видачі будівельних матеріалів, виділених з резервних фондів громад. Крім того, ведеться робота щодо отримання допомоги від наших міжнародних партнерів. Все подолаємо і відбудуємо. Головне, що людських втрат немає, – йдеться в повідомленні посадовця.

Нагадаємо, вночі 19 серпня ворог атакував Хмельниччину “шахедами”. В ОВА підтвердили роботу ППО в області.

Серйозного удару зазнала сьогодні Чернігівщина. Російська ракета влучила в самісінький центр Чернігова – Драматичний театр. За інформацією МВС України, травмовано 90 людей, серед яких 12 дітей. Уже семеро загиблих, серед яких дитина шести років. Мама дівчинки у важкому стані, багато людей потребують хірургічного втручання. Госпіталізовано 25 людей.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook