Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині протягом доби горіли мотоцикл та автомобілі

Спекотні вихідні у рятувальників Хмельниччини були не лише через високу температуру, а й через пожежі, що виникали як у містах, так і в селах області. Про деякі з них повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Лише протягом останньої доби на Хмельниччині зафіксували вісім пожеж. У містах Хмельницький, Городок, Кам’янець-Подільський та в одному з сіл – сталися пожежі сміття на відкритій території. Горіло у темну пору доби та раннього ранку.

У Хмельницькому, Шепетівському районах у селах сталися пожежі легкових авто. Вогонь знищив DAEWOO Lanos та Audi-80. Попередня причина займання, в обох випадках, несправність систем електроживлення.

В Ізяславі, близько першої години ночі, загорівся мотоцикл Spark SP 28. Вогнем пошкоджено моторний відсік. Причини та збитки встановлюються.

У селі Васьківчики у Хмельницькому районі близько полудня сталася пожежа господарчої споруди. Вогонь знищив шиферне покриття, речі домашнього вжитку. Причину пожежі та збитки встановлюють.

За інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook