Новини
Суспільство

Хмельниччина у вогні: 10 пожеж ліквідували в області за добу

Протягом 21 серпня на території Хмельниччини зареєстровано 10 пожеж. Сім із них – пожежі сухої рослинності, що виникли через підпали.

За повідомленням рятувальників, суха рослинність горіла на вул. Кухарука в смт Теофіполь, в селах Сивір та Брикуля Шепетівського району, на вул. Перемоги в смт Стара Синява, поблизу сіл Рудня та Зіньків Хмельницького району, на проспекті Миру в м. Хмельницький. Всі ці пожежі ліквідували професійні рятувальники разом із вогнеборцями місцевих пожежних команд сіл Плужне, Чотирбоки та Зіньків.

Крім займань в екосистемах, рятувальники гасили пожежі, що виникли в житлових будинках та господарчих спорудах.

Так, у селах Ятухи та Личівка Хмельницького району деражнянські та чорноострівські рятувальники ліквідували пожежі в господарчих спорудах. За попередньою інформацією, вони виникли через пустощі дітей з вогнем та підпал.

Також цього дня грицівські вогнеборці виїхали в с. Сульжин Шепетівського району. Там спалахнув житловий будинок. Через ймовірне необережне поводження з вогнем пошкоджено покриття та перекриття на площі 10 кв. м, 0,5 т сіна. Нещасних випадків на пожежах не було.

Зауважимо, що на Хмельниччині до 24 серпня зберігається надзвичайна пожежна небезпека. У цей період зростає загроза виникнення пожеж.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook