Новини
Погода

Погода на 23 серпня: на Хмельниччині обіцяють дощ

На завтра синоптики вирішили порадувати мешканців Хмельниччини прогнозом погоди. Принаймні температура повітря вдень і вночі знизиться на декілька градусів. Подекуди по області навіть обіцяють невеликий дощ. Тому тримаймо кулаки і сподіваймося на здійснення прогнозів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 23 серпня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 24-29° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому весь ранок та день, а ввечері небо проясниться. Вранці піде дощ. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі +16, вдень +24, ввечері +20.

Ранкові хмари затримаються у Кам’янці-Подільському до вечора, а потім розсіються. Ранковий дощ із грозою закінчиться ближче до середини дня. Більше опадів не очікується. Температура повітря вночі +18, вдень +25, увечері +22.

Ранок та день у Шепетівці будуть хмарними, а вечір обіцяє ясну погоду. Вранці очікується дрібний дощ, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +22, ввечері +19.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook