Новини
Суспільство

У Хмельницькому військовому госпіталі запрацювала ще одна операційна для бійців (ВІДЕО)

У Хмельницькому військовому госпіталі відремонтували приміщення, закупили підстанцію для альтернативного електроживлення та частину медичного обладнання. Віднині поранених військових зі всієї України діагностуватимуть, оперуватимуть та реабілітуватимуть тут.

Така реорганізація вартувала 9 мільйонів гривень.

Це є сучасна операційна, відремонтована, обладнана, має гарну ортопедичну приставку, що дозволяє нам робити усі об’єми оперативних втручань на опорно-руховій системі. Електронно-ортопедичний перетворювач дозволяє нам контролювати нашу роботу в плані видалення металевих уламків, відновлення кісток. Тут відбуватимуться також хірургічні обробки ран травмованим військовослужбовцям, заміна методу фіксації з апарату зовнішньої фіксації, який ми після загоєння рани замінюємо на внутрішні фіксатори, – розповідає начальник травматичного відділення госпіталю Андрій Щудляк.

У сучасному оперативному блоці є все необхідне, аби оперативно та якісно надати допомогу пораненим захисникам. Лікарі госпіталю щоденно дбають про українських військових, докладають зусиль, аби максимально швидко відновити їх після отриманих травм.

Дивіться в сюжеті Першого Подільського

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook