Новини
Суспільство

На Хмельниччині кілька годин розшукували зниклу 4-річну дівчинку

Розвага чотирирічної дівчинки завдала чимало клопоту як її рідним, так і правоохоронцям, яких викликали в одне з сіл Хмельницького району. Дитину, яку вважали загубленою, зрештою знайшли, провели з нею виховну бесіду та подарували подарунок.

Події відбувалися днями у Сатанівській тергромаді. Мешканців схвилювала звістка про те, що 4-річна дівчинка, ймовірно, пішла з дому в невідомому напрямку.

Пошуками дитини спочатку займалися її бабуся та дідусь. Протягом півтори години вони обстежували своє домогосподарство, прилеглу територію, розпитували охоронців санаторію, але знайти маленьку згубу не змогли. Тож звернулися по допомогу до правоохоронців.

Малу “втікачку” поліцейські відшукали досить швидко – дівчинка ховала на своєму ж подвір’ї під столом альтанки. Як з’ясувалося, дівчинка гралася з бабусею у хованки і таки зуміла добряче сховатися.

Наступного дня після пригоди в гості до родини завітали ювенальні поліцейські. Попри юний вік малої бешкетниці, з нею провели профілактичну бесіду та пояснили, що так жартувати з бабусею та дідусем не годиться. А щоб мала була зайнята чимось цікавішим, ніж грати у хованки, їй подарували розмальовки, фломастери та іншу канцелярію для творчості.

Нагадаємо, на Хмельниччині триває розшук 15-річної Христини Бойко, яка пішла з дому 5 серпня і досі не повернулася.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook