Новини
Суспільство

 У «Хмельницькгазі» відбулися урочистості з нагоди Дня Незалежності

24 серпня Україна вдруге в історії своєї державності відзначає День Незалежності в умовах повномасштабної війни з росією.

В буремний кровопролитний час, коли сотні тисяч українців ціною власного життя та здоров’я захищають державу та кожного з нас, – серед українських воїнів, на захисті Вітчизни зі зброєю в руках стоять і газівники України, з яких близько сотні наших колег з АТ “Хмельницькгаз”.

З нагоди державного свята з вітальним словом до двотисячного колективу газівників області звернувся Голова правління “Хмельницькгазу”  – Денис Віталійович Крячко.

Адже, як підприємство критичної інфраструктури, саме напередодні Дня Незалежності, АТ “Хмельницькгаз” перейшло під державне управління Групи Нафтогаз відповідно до рішення Уряду задля стабілізації ситуації в енергетичній сфері.

Денис Віталійович подякував трудовому колективу за самовіддану працю та наголосив на надзвичайній відповідальності кожного в забезпеченні енергетичної безпеки як Хмельниччини, так і України вцілому.

Водночас висловив щиру подяку усім  газівникам-воїнам,  які мужньо стали на захист держави та щодень наближають нашу Перемогу.

Хвилиною мовчання газівники віддали глибоку шану  полеглим Захисникам України, які жертовно віддали найцінніше,  – власне життя за нашу Незалежність та Перемогу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook