Новини
Офіційно

Військових, які лікуються у хмельницькому госпіталі, привітали з Днем Незалежності

Перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін завітав до Хмельницького обласного госпіталя ветеранів війни, аби привітати захисників, які лікуються у закладі, із Днем Незалежності України.

Також медичний заклад відвідали представники БФ “Захисти Хмельниччину” та волонтери із Німеччини, які доставили до лікарні гуманітарну допомогу: медикаменти та солодощі.

Посадовець поспілкувався із пацієнтами та нагородив відзнаками – медаллю “Захисти Хмельниччину” – двох бійців, які брали участь у бойових діях, проявили особисту мужність та отримали поранення.

Безмежно дякую вам, дорогі наші захисники, за те, що саме завдяки вам ми можемо сьогодні відзначати це величне свято – День Незалежності України. Наші лікарі роблять усе можливе, аби якнайшвидше поставити вас на ноги та допомогти повернутися до мирного життя, адже ви залишили частину свого здоров’я задля захисту нашої держави, – наголосив Сергій Тюрін.

За інформацією пресслужби Хмельницької ОВА


PR
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook