Новини
Суспільство

За нашу з вами незалежність! Пошана від Акріс Агро Груп!

24 лютого 2022 року показало всю рішучість і готовність українців захищати свою землю до останнього сантиметру – вже другий рік фахівці аграрної галузі ведуть невпинну боротьбу за незалежність України не тільки на мирних полях, але й на полі бою. Трактористи і агрономи, комбайнери та інженери, водії та фахівці з GPS-моніторингу – всі ті, чиї руки і вміння забезпечували потужний розвиток аграрного сектору нашої держави, сьогодні зі зброєю захищають її суверенітет.

Серед незламного українського війська вже 115 працівників аграрної компанії Акріс Агро Груп, і з кожним днем наших колег на передовій стає все більше. Серед них – нагороджені почесними державними нагородами і ті, хто виконує найскладніші завдання у гарячих точках. Їхня мужність – безцінна. Наша вдячність – безмежна.

Двоє наших янголів захищатимуть Україну з небес… Світлий спомин про них довіку в наших серцях. Завжди пам’ятатимемо усіх героїв, які віддали життя, аби ні в кого більше не виникло думки порушити наш мир, посягнути на суверенність та зазіхати на здобутки.

Колектив і керівництво Акріс Агро Груп тримають зв’язок зі своїми колегами на передовій. Для ефективної комунікації з бійцями у компанії заснували фонд «Наші Захисники», де оперативно обробляють звернення на збір коштів, пошук та закупівлю необхідної амуніції для бійців: тепловізорів, шоломів і бронежилетів, електрогенераторів та електричних станцій, тактичного одягу та взуття тощо.

І сьогоднішнє державне свято Незалежності – це ще одна нагода від імені колективу компанії Акріс Агро Груп сказати:

Пишаємося вами та дякуємо! Завдяки вашій сміливості ми продовжуємо працювати на рідній землі під синьо-жовтим стягом, виготовляти високоякісну українську продукцію і тримати надійний економічний тил.

Віримо, що злагоджена невпинна праця колективу Акріс Агро Груп на полях Хмельниччини є нашим внеском у перемогу. Знаємо, що коли цей день невдовзі настане, кожен з наших героїв повернеться до своєї справи: на щедро засіяні поля, за кермо комбайна чи у багатолюдний офіс.

Із вдячністю та глибокою повагою вітаємо з 32-ою річницею Незалежності! Єднаймося, покладаймося на успіх спільних дій, зміцнюємо нашу країну разом та сміливо рухаємось вперед, до Перемоги!


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook