Новини
Погода

Погода на 28 серпня: аномальну спеку обіцяють на Хмельниччині

Порівняно з попередніми днями, початок тижня на Хмельниччині очікується насправді пекельним. Замість очікуваного зниження температури, як то мало бути за кілька днів до початку осені, синоптики прогнозують навпаки, ще вищу температуру, ніж була до цього. Подекуди на території області прогнозують навіть +37 градусів.

Така погода протримається недовго, лише у перші два дні тижня. Далі градуси різко підуть на спад. Для метеочутливих людей це може стати проблемою, тож, якщо ви залежні від погоди, подбайте про своє здоров’я.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому погода буде ясною, тільки ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів. Температура повітря вночі +21, вдень +35, ввечері +26.

Увесь день у Кам’янці-Подільському утримається ясна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +23, вдень +35, увечері +28.

У Шепетівці на зміну похмурому ранку прийде ясний день, хмар на небі не буде до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +21, вдень +34, ввечері +25.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook