Новини
Офіційно

Понад три сотні подолян отримали подяки та відзнаки Хмельницької обласної ради

З нагоди Дня Незалежності України подяки від Хмельницької обласної ради та нагрудні знаки «День Незалежності України 2023» за попередніми поданнями міських, селищних, сільських голів та керівників інших суб’єктів отримали понад 300 жителів області.

Значна частина нагороджених – військовослужбовці. Їм вручені відзнаки за сумлінне виконання військового обов’язку, самовіддане служіння українському народові, патріотизм, мужність, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий внесок у наближення Перемоги.

За самовіддане служіння українському народові, активну громадянську позицію в умовах воєнного стану, особистий внесок у наближення перемоги над агресором, утвердження незалежності України, патріотизм було відзначено волонтерів, працівників галузі освіти та культури,  соціальної сфери та охорони здоров’я, депутатів місцевих рад і працівників органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств, представників духовенства.

Удостоїлися відзнак обласної ради з нагоди Дня Незалежності України і працівники правоохоронних відомств, їм були вручені Подяки за належне надання поліцейських послуг у сфері забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, участь у збереженні територіальної цілісності та суверенітету України у період збройної агресії російської федерації.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної ради


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook