Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому горів ресторан у лісовому масиві (ВІДЕО)

Вечір 29 серпня та ранок 30 серпня видалися неспокійними для мешканців мікрорайону Озерна. Спочатку рятувальники шукали чоловіка, який ймовірно втопився в озері (про це – у наступних публікаціях), а за кілька годин у соцмережах повідомили про масштабну пожежу на околиці міста – в лісовому масиві, що починається одразу на краю мікрорайону.

За попередньою інформацією горів серед ночі відомий у Хмельницькому ресторан “Три ведмеді”. Пожежа була масштабна, адже на Хмельниччині, як і по всій Україні, вже кілька тижнів поспіль тримається спекотна погода, яка не лише навантажує енергосистему, а й висушує дерева, погасити які, особливо у лісовому масиві, не так просто.

Про пожежу повідомили о 2.43, майже одразу після оголошення повітряної тривоги на Хмельниччині. Тож деякі панічно налаштовані містяни почали писати у коментарях різні нісенітниці. Близько пів на четверту ранку у соцмережах повідомили, що вогонь перекинувся на лісові насадження.

А вже о 3.41 з’явилася неофіційна інформація, що пожежу майже загасили.

Хмельничани прокоментували:

Ліс шкода. Догралися

По всьому лісі постійно вогнища до самої ночі. Може не потушили?

Як шкода. То явно не випадковість

Щось часто заклади горять

Це вже 3й за літо ресторан горить

Заклад в лісі, купа ліхтариків на деревах, кухня і т. ін Замкнуло і горить

Офіційну інформацію очікуємо від рятувальників.

Нагадаємо, у Хмельницькому цього літа було дві масштабні пожежі: у ресторанах FRANKO та SOBKOFF. За іронією долі “Три ведмеді” стали третім закладом, який охопив вогонь.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook