Новини
Офіційно

ЗеМолодіжка Хмельниччини організувала зустріч-дискусію на тему «Цивільна безпека» в Старокостянтинові

У місті Старокостянтинів відбулася дискусійна панель на тему: «Цивільна безпека», у межах якої учасники обговорили питання залучення молоді до допомоги діяльності органам місцевого самоврядування у випадку надзвичайної ситуації.

До заходу долучився голова підкомітету Верховної Ради України з питань цивільного захисту населення, голова Хмельницької обласної організації партії «Слуга Народу» Сергій Мандзій, народний депутат від партії «Слуга Народу» Юрій Заславський та представники обласного управління ДСНС.

Учасники мали нагоду поділитися досвідом та звернути увагу на актуальні питання цивільного захисту населення, долучення молоді до цих процесів.

Після цього активісти ЗеМолодіжки доєдналися до акції рятувальників «Обізнаний – значить озброєний».

Присутнім розповіли, як діяти в разі обстрілів, що робити, коли є ризик застосування хімічної зброї, нагадали алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Учасники мали можливість зібрати тривожну валізу на випадок непередбачуваних ситуацій, а також зробити індивідуальні засоби захисту з підручних матеріалів.

Молодь також мала змогу ознайомитися зі спеціальним аварійно-рятувальним обладнанням, завдяки якому надзвичайники рятують людей в разі дорожньо-транспортних пригод та інших надзвичайних подій.

«В умовах сьогодення кожен українець, від малого до великого, має знати правила, як вберегти своє життя від різних небезпек», – зазначив Сергій Мандзій.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook