Новини
Бізнес

1 вересня у Хмельницькому в магазинах не продаватимуть алкоголь

Традиція не продавати алкоголь 1 вересня, у День знань, у Хмельницькому має довге коріння. Хоч міська рада посилається у своєму нагадуванні на рішення, датоване 2020 роком, та ми знайшли у себе на сайті і більш давній документ, датований 2015 роком.

З метою посилення профілактичного впливу і протидії проявам пияцтва та алкоголізму серед населення міста Хмельницького відповідно до рішення міської ради від 23.09.2015 № 10 «Про внесення змін та доповнень до рішення двадцять четвертої сесії міської ради від 08.04.2009р. №54 із внесеними змінами» 1 вересня щорічно заборонено продавати алкогольні напої в об’єктах торгівлі міста Хмельницького та оголошено його Днем тверезості,писали ми у 2017 році, посилаючись на відповідне повідомлення на сторінці Хмельницької міської ради.

Цього року у владі обійшлися лаконічнішим повідомленням, яке трохи втішає тих, хто захоче з нагоди свята випити чогось міцного. Щоправда, для цього доведеться йти не до магазину, а до закладів ресторанного господарства. Безалкогольне пиво, до речі, можна буде купити у будь-якому відповідному закладі торгівлі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook